Ljetni popust!

Firma:

ECTC d.o.o.

Kralja Petra II br.108, 78000 Banja Luka

Poreski broj: 4404405770006

Registarski Broj: 618288

  

Opšti uslovi poslovanja

Linoexpress.com/ba ( u daljem tekstu »mi«, »nas«, »naše«, »našoj«, »našem« itd..) je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Bosni i Hercegovini. Posjetom ili kupovinom na našoj Internet prodavnici  prihvatate uslove korištenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primjenjujemo. Mi zadržavamo pravo da bez prethodnog obavještavanja vršimo izmjene i dopune ovih uslova korištenja.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime naše Internet prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca u skladu sa zakonom i propisima u Republici Bosni i Hercegovini. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u našoj firmi (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Cijene
Sve cijene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku cijenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cijena proizvoda promijenila nakon kreiranja narudžbenice. Ali imamo pravo da otkažemo narudžbenicu uz slanje email obavještenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cijene na sajtu. Prilikom kupovine dobijate  fiskalni račun uz proizvod koji ste naručili.

Dostava

Svi proizvodi koji su izloženi na našoj internet stranici se takođe nalaze na našem stanju zaliha. Kupac je prilikom kupovine dužan da plati troškove slanja po prijemu robe, osim naručivanja pojedinih proizvoda, na kojima je naznaka: „poštarina je uračunata u cijenu“ ili „besplatna dostava“. Za dostavu narudžbi u Bosni i Hercegovini koristimo BizExpress (BiH pošta) usluge dostave. Sa svim navedenim kurirskim službama imamo potpisan ugovor o poslovnoj saradnji. Rok isporuke naručenih proizvoda traje od 1 do 3 radna dana(zbog situacije COVID-19, postoji mogućnost produženja roka isporuke). Naručeni proizvodi se dostavljaju na adresu koju ste naveli kao adresu za dostavu i plaćaju se pouzećem kurirskoj službi koja dostavlja robu.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su naše vlasništvo ili naših partnera i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti sa nama. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na našoj internet stranici smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posjetioci
Posjetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na naš e-mail. Mi imamo pravo da ne objavimo komentare koji su zlonamjerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena. Protiv takvih aktivnosti možemo pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda
U našem je interesu da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Takođe, ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju sa kompletnom opremom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Radno vrijeme
Naše radno vrijeme je od 09-17h, 5 dana u nedelji (ponedeljak, utorak, srijeda, četvrtak, petak). U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promjena (ažuriranje) podataka na sajtu
Mi zadržavamo pravo da možemo u svako vrijeme, bez prethodne najave, promijeniti podatke prikazane na bilo kojoj internet stranici. Posjetioci internet stranice nemaju pravo da jednostrano mijenjaju uslove korištenja, a svaka eventualna izmjena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Djelimična ili potpuna neprimjenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih uslova korištenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u cijelini. Neprimjenjiva ili nezakonita odredba će biti zamjenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korištenja ne možete prenijeti na treća lica bez našeg izričitog pismenog odobrenja.